Αρχική Σελίδα

Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Longvision Shenzhen, ΕΠΕ (Longvision) είναι μια επαγγελματική λύση επίδειξης των οδηγήσεων servicer. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην παροχή των πελατών τη διαφήμιση της επίδειξης, της απεικόνισης στοιχείων, του εξοπλισμού σκηνικής επίδειξης και των γενικών τεχνικών λύσεων για την εμπορική επίδειξη. Η κύρια επιχείρηση της επιχείρησης περιλαμβάνει την μικρός-πίσσα οδήγησε τις οθόνες, τις εσωτερικές και υπαίθριες σταθερές οδηγημένες οθόνες, οδηγημένες ενοίκιο οθόνες, δημιουργικές οδηγημένες οθόνες, το παράθυρο οδήγησε τις οθόνες, και το στάδιο οδήγησε τις οθόνες. Τα προϊόντα του πωλούνται σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές, και εγκωμιάζονται ευρέως.

Το Longvision έχει ένα πλήρες σχέδιο, την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και το σύστημα υπηρεσιών εγκαταστάσεων, και μια ανεξάρτητη βάση παραγωγής με τα σύγχρονα εργαστήρια και τον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό παραγωγής. Επιπλέον, η επιχείρηση προσέλαβε επίσης έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας επαγγελματικής σχεδίου, έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής και προσωπικού πωλήσεων, και δημιούργησε μια άριστη και σταθερή ομάδα υπηρεσιών. Ειδικά για την υποστήριξη της προσγειωμένης και τίμιας συμπεριφοράς, που επιμένει στην τιμιότητα, την καινοτομία στην τεχνολογία και τις διαδικασίες, και τη μεταχείρηση κάθε διαταγής ως ποιοτικό πρόγραμμα για την παραγωγή και τη επίβλεψη. Ακριβώς σε μερικά έτη, έχει λήφθουν ειδικά αυτό έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τη χώρα και τη βιομηχανία.

«Για να έχει τη μεγαλύτερη συμβολή την κοινωνική πρόοδο του προσωπικού στην καλύτερη ζωή και», αυτό είναι ένα ειδικό εταιρικό όραμα, και είναι επίσης ο στόχος για να προσπαθήσει ξέν. Θα επιθυμούσαμε να είμαστε μαζί με σας για «να παρουσιάσουμε καλύτερο κόσμο»!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

5 έτη σταθερής ανάπτυξης είναι ο λόγος ρίζας της προόδου μας, ο συνήγορος λαϊκός κάνει τη στάση και το ρολόι ανθρώπων. Κάθε βήμα Longvision.

» το 2017, Longvison χτίστηκε, πώλησε κυρίως τη μηχανή από την Ιαπωνία.

» 2018, Longvision που εισάγεται επίσημα στη διεθνή αγορά.

» το 2019, Longvisionτελείωσεήδη1000προγράμματαγιαπαγκοσμίως.

» το 2020, απονέμει «την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας».

» 2021, overpass ποσού πωλήσεων 20 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

» το 2022, οι πωλήσεις μας στοχεύουν είναι 30 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.

» Στο μέλλον, θέλουμε να κάνουμε περισσότερο επίτευγμα δουλεύοντας μαζί με σας.

Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : longvison

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 10 million-20 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Longvision Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις