Αρχική Σελίδα

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Хорошее качество, быстрая отгрузка и очень активный поставщик. Благодарим Вас за поддержку!

—— Bruno henrique

Μεγάλη εμπειρία. Αναμείνετε με ενδιαφέρον τη συνεχιμένος επιχείρηση με αυτήν την επιχείρηση

—— Victor Segundo

Το obtenu après LE J'ai des ventes το aussi et je τα suis très satisfait

—— Tulasiramreddy

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παροχή ενός ιδιαίτερα επαγγελματικού και αξιόπιστου προϊόντος και ενός γρήγορου χρόνου παράδοσης! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αγαθά και σίγουρα θα επιστρέψουμε με μια άλλη διαταγή!

—— Marco Apodaca

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TOPLED
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
certification: ISO9001
Product Certifications: CE, RoHS, CCC
Patents: An outdoor SMD epoxy resin LED lamp with processing method

Η Co. ShenZhen TOPLED Optotech, ΕΠΕ, (εν τω παρόντι μετά από την κλήση TOPLED), με κεντρικά γραφεία στην περιοχή Bao'an, Shenzhen, Κίνα, είναι ένας επαγγελματικός οδηγημένος κατασκευαστής που καθιερώνεται το Μάιο του 2006, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο της περιοχής εργοστασίων μέτρων RMB51 εκατομμύριο και 14.000 τετραγωνικών. Η επιχείρηση TOPLED καλύπτει την εσωτερική και υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη, οδήγησε την κουρτίνα, τμήματα των οδηγήσεων, πολυμέσα των οδηγήσεων που διαφημίζουν την οθόνη, επίδειξη σταδίων, εθνική οδός και μεταφορών ο μεταβλητός μηνυμάτων, εσωτερικού και υπαίθριου οδηγημένος φωτισμός σημαδιών, επίδειξης ενοικίου κ.λπ. TOPLED είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα των οδηγήσεων, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και τη μηχανική υπηρεσία για να παρέχει των πελατών τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 

Σαν εθνική καταρτισμένη υψηλή και νέα βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση, TOPLED έχει περάσει το εθνικό Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και τη διεθνή έγκριση CE, CQC, της FCC και Rohs, και συμμορφώνεται αυστηρά με απαίτηση ποιοτικών συστημάτων του ISO 9001(2000) τη διεθνή και συστημάτων περιβάλλοντος του ISO 14000(1996). Εκτός αυτού, TOPLED έχει πάνω από 23 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της επίδειξης των οδηγήσεων. Με τα έτη ανάπτυξης, TOPLED έχει εξοπλίσει με τις πιό προηγμένες αυτόματες συσκευές κατασκευής των προϊόντων των οδηγήσεων. Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα TOPLED έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, μαζί με την αξιόπιστους απόδοση και τον έπαινό μας από τους πελάτες.

 

TOPLED εμμένει στην ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, τη συνεχή καινοτομία για να βελτιώσει τις περιεκτικές δυνατότητες της ανάλυσης απαίτησης πελατών, το σχεδιασμό προγράμματος, τη ανάπτυξη προϊόντος και τις επαγγελματικές υπηρεσίες. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια καλή φήμη στην οδηγημένη αγορά και τους πελάτες σε εσωτερικό. Έχουμε παράσχει επιτυχώς το οδηγημένο σύστημα επίδειξης και το σύστημα φωτισμού σε πολλά προγράμματα, όπως 2010 Σαγκάη EXPO, 2010 Ασιατικοί Αγώνες Guangzhou, το στούντιο TV του Phoenix, η πολιτική πλατεία Shenzhen, η πλατεία Shenzhen SEG, ο σιδηροδρομικός σταθμός Guangzhou, τα τεράστια αυγά χρώματος της Σαγκάη Wujiaochang, το διεθνές γυμναστικό κέντρο κ.λπ. της Σαγκάη. Από την καθιέρωσή του, TOPLED έχει συμπληρώσει περισσότερα από 1.000 προγράμματα, ειδικά στη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, όπως την πολυ ακίνητη περιουσία, ακίνητη περιουσία Evergrande, ακίνητη περιουσία Powerlong, ακίνητη περιουσία Vanke, υπερπόντια ιδιοκτησία της Κίνας, το κ.λπ. TOPLED αναγνωρίζεται ως καλύτεροι σχεδιαστής και κατασκευαστής στο πρόγραμμα κουρτινών των οδηγήσεων με την πλούσια εμπειρία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Stephanie

Τηλ.:: 0086-180 9899 2369

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)